Tomas Rolfhzon Ekman

22 maj 2022

I slut ändan handlar allt om att fixa och dona?

Olika planer angående inne och ute snurrar för närvarande runt i våra arma huvuden? Dels ett projekt i badrummet där en dörr skall sättas igen flytta tvättmaskin och tumlare göra nya hyllor. Minimera sakerna i vårt första förråd slänga det som vi inte vill ha, och flytta över en del prylar till vårt andra förråd. Senare skall vi även skura rent samt olja in vår altan ta fram vårt rymliga spa bad fixa och dona, så den kommande framtiden ser jobbig ut med ack så nödvändig. Utanför oss dånar kyrkklockorna exat nu klockan 10 snart vankas det högmässa eller nåt annat kyrk relaterat, i min värld existerar inget kyrkligt förutom då min kära hustru som jobbar inom den världen. 

Men min tonårsdotter ska faktiskt konfirmera sig med troligtvis en häst profilering vilket är kul, kyrkan måste hela tiden hitta nya sätta att knyta an på och fånga upp dom som gillar andra saker. I slutändan så leder det ena till det andra i en helig samfärd. Själv är jag inte konfirmerad https://www.so-rummet.se/kategorier/konfirmation# jag har klarat mig bra ända, men min syster blev det och för det fick hon en ny cykel som belöning själv fick jag bita i det sura äpplet. Naturligtvis så är det upp till var och en och avgöra vad dom skall göra med sin konfirmation?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar