Tomas Rolfhzon Ekman

29 maj 2022

Det ska bli kul att dela med sig med av andra erfarenheter?

Tonårsdottern och jag har kommit närmare varandra på sistone, hon har massor av tankar och funderingar som hon behöver ventilera och det är nu som jag träder in på allvar. Ett par gånger i veckan tänker jag och tonårsdottern gå långpromenader, där vi bara kan få prata av oss om allt ifrån inbundna känslor till annan vardaglig problematik. Känner att jag har varit sjukt dålig på att fånga upp hennes känslor på rätt sätt, men nu tänker jag bättra mig på den punkten och dela med mig av min erfarenhet. Annars så har det alltid var hon och hennes mamma som har pratat om tjejgrejer och så vidare, med mig kan dom diskutera om annat än det som hon är van vid. 

Tänker dela med mig med mina tankar om det globala det universella det man kan känna men inte ta på och så vidare, flera djupa frågor som man kan knyta upp på ett mera lättbegripligt sätt det skall bli kul för hon är verklig intresserad. Jag har själv varit tonåring https://www.psykologiguiden.se/rad-och-fakta/barn-och-familj/tonaring/tonarsforalder med allt från frigörelse hormonella kriser revolter och annat som är en naturligt del i ens vidareutvecklingen. Att grotta ned sig i ämnen som annars inte är så heta för stunden, men göra den allmänbildande och försåtlig det blir mitt projekt framöver.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar