15 maj 2022

Livet efter bästa förmåga sedan urminnes tider?

I morgon går man in i ytterligare en rak arbetsvecka, med många utmaningar och lösningar. Det gäller alltid att ha huvudet på skaft för att alla skall bli nöjda i slutändan, vilket minsann är lättare sagt än gjort. Det hela handlar om att man ska ha både livserfarenhet https://www.netjobs.com/karriarbloggen/hantera-luckor-eller-brist-pa-erfarenhet-och-utbildning-i-ditt-cv och kunna läsa av situationer, för att sedan kunna lösa dom efter bästa förmåga ibland kräver sånt både sin man och kvinna. I det stora hela går det hela på rutin vilket kan vara en jobbmässig trygghet, men arbetsklimatet hårdnar där arbetsgivarna handplockar det som dom vill ha. 

Men ibland får man ta det som bjuds och lära upp dom på plats, vilket kan gå bra men även rent åt helskotta. Om ett par veckor så går vi in i juni månad den första sommarmånaden, då personalen går in i den första semesterperioden då vikarier tillsätts själv har jag sen semester i år vilket jag har haft sedan urminnes tider. Vädret kan man dock inte alltid styra över det lever liksom sitt eget liv. På det stora hela blir det som det blir, oftast blir det okej väder men har man otur kan det gå åt helskotta. Det är risken man får ta det är bara att gilla läget och låtsas som om det regnar?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...