11 maj 2022

Den bästa tiden kan man kanske räkna ut?

Det sägs att vår bästa tid är nu? Det kan delvis vara sant men delvis åt helvete också, det beror såklart på situationen omständigheterna vad du vill? Dom som sitter på hemmet och inte kan röra sig, kan knappas påstå att sin bästa tid är nu inte heller krigets hjälplösa offer. Men har man någon miljard på banken då kan man klappa sig på brösten och verkligen vråla ut att den bästa tiden är här och nu. 

Men det kan såklart inte vem som helst tillexempelvis mig själv vars inkomst är så skral minimal att den knappt syns med ett förstoringsglas https://xn--frstoringsglas-vpb.se/fragor-och-svar/. Sedan skall ju den giriga skattmasen ha sin beskärda del, då kan ni själva räkna ut att det minsann inte blir många korvören kvar ens till kalas. Men jag är knappast bitter eller så kanske lite det finns säkert dom som har det betydligt värre än så? Man är som sagt vad sig själv närmast åtminstone i vissa sammanhang.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: På tal om det vädermässiga?

"Nu på morgonen kom det in en skvätt blötsnö som om vi ville ha det? Ner kom det i vilket fall som helst till mångas förtret, som efter...