Tomas Rolfhzon Ekman

25 maj 2022

På ett sätt förändras allt kanske en dag då man minst anar det?

Konstaterar knastertorrt att vi just nu är inne i en tung regnperiod, där den ena fronten efter den andre avlöser varandra på löpande band. På ett sätt är det skönt därför att jag slipper vattna frugans 6 pallkragar med olika odlingar därutav 3 är potatisar. Nu fick jag i och för sig hjälp ifrån högre makter med bevattningen, i vanliga fall så är det dagsformen som avgör den processen. Annars kan jag tycka att trädgårdsarbete är bra för kropp och själ, man hinner tänka på både jordiska och utomjordiska fråga av olika grader. 

Men det är först när jag pratar med min multibegåvade son, som jag kan bena upp alla mina ingrodda funderingar till hållbara lösningar för stunden. Frågan skriker från vardagsrummet att nu har en till fått apkoppor i Sverige, herregud hoppas man får skiten plötsligt kanske en dag vaknar man upp med världens värsta blemmor täckta över kroppen? Det skulle se snyggt ut när man går på catwalken https://sv.wikipedia.org/wiki/Catwalk eller inte? I ugnen gosar kycklingdelarna till sig även potatisgratängen börjar få fin färg på sig. I afton räknar jag inga kalorier bara behaglighets faktorer.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar