Tomas Rolfhzon Ekman

16 maj 2022

Att vakna upp på dagen och känna sig stolt?

Ännu en dag passeras revy snart går den här dagens ridå ned, men inte förgått men väl för i kväll. Har promenerat 2 hiskligt långa promenader med jycken Dino sedan jag kom från jobbet runt 16 tiden. Totalt har jag gått strax över 2 mil idag men det är inget ovanligt, jag ligger nog i snitt runt 1,5 mil om dagen i fråga om promenader https://fitness.se/nyhetsinlagg/10-anledningar-varfor-promenad-ar-lika-bra-som-lopning/. En vacker dag eller inte kanske man inte alls kan använda benen på normalt sätt vilket vore förfärligt för en idrottskille i min kaliber. 

Men bättre det än att bli dement vilket är min största skräck, tänk att vakna upp en morgon och undra vem frugan är för någon lustig tjomme eller barnen? På tal om åderförkalkning så kom jag på halvvägs till jobbet att jag hade glömt min mobil hemma så jag fick vända om. Väl framme vid jobbet så kom jag på att mina nycklar låg kvar hemma, kanske är det första tecknet? Eller en dålig start på dagen?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar