28 maj 2022

Hur som helst är det mors dag i morgon?

Vaknar upp till en blandad lördag med ett hängande regn över skallen lite kvalmigt väder. Har gått en dryga timmes promenad med jycken Dino, som dagen till ära både levererade ettan och tvåan som förstås gladde husse. Igår var jycken Dino hos frisören https://myanimals.com/sv/djur/tips-for-att-valja-ratt-hundfrisor-for-din-baste-van/ som trimmade bort större delen utav pälsen, alltid när han har klippt sig så blir han som en liten valp och så blir han förnärmad. Troligtvis så känner han sig naken för han blänger ilsket på sin matte med ett ont öga. Han kanske tänker att va fan har ni klippt mig för? 

Men vi gör det bara av allra största välmening. Än en gång utsattes USA för ett vansinnesdåd av storformat än en gång ifrågasätts vapenlagarna där Trump tycker att lärarna borde beväpna sig för både sin och elevernas säkerhet. Man kanske inte ruckar på grundvalarna hur som helst? I morgon är det som ni alla vet mors dag så idag åker jag och tonårsdottern till köpcentrumet för att inhandla present, sedan hämtar hustrun upp oss för att åka till diverse gravar för att plantera sommarblommor alltid är det något som händer på mina lediga dagar?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...