Tomas Rolfhzon Ekman

08 maj 2022

Som vanligt är man tillgänglig vilken tid som helst?

Jycken Dino väckte mig redan före klockan 06.00 i morse för att han ville ut för att göra sina behov i denna synnerliga okristna tid på dygnet, det är såklart mig han alltid gnäller på. Naturligtvis eftersom man har hund då får man gå ut och rasta varelsen oavsett vilken tid på dygnet i vilket väder som helst. Självfallet är det inga som helst problem för mig, men för frugan och tonårsdottern är det inte lika självklart? 

Igår körde jag på med ett par timmars trädgårdsjobb vilket resulterade i att jag fick belöning i form av både bubbel och vin, sedan slängde vi ihop en libapizza https://sv.newsogoos.com/publication/5141 med olika tillbehör på. Som vanligt älskar vi denna här typen av pizza som både är lätt att fixa till man väljer ingredienserna helt efter tycke och smak. Har precis skruvat bort mitt framhjul på cykeln för att fixa till punkteringen, det är inte ofta som jag får punka men nu fick jag det. Eftersom jag cyklar minst 5 dagar i veckan så är jag helt beroende av detta transportmedel, utan cykel känner jag mig som en fisk på torra land. 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar