07 maj 2022

Hur länge är balansen intakt i verkligheten?

Kriget pågår fortfarande i Ukraina där ryssarna har börjat sätta upp ryska skyltar i Ukrainska städer vilket inte känns helt okej? Man undrar hur länge det hela tänker att pågå, men troligtvis till någon av dom ger upp självmant vilket inte är aktuellt i dagsläget? Apropå annat så varnar dom för en ny intensivare covid våg i slutet på denna månad, men om detta faktum vet man inget om hur den kommer att gestalta sig? Personligt har alla i min familj fått covid vid 2 tillfällen, troligtvis så har vi haft det ytterligare 1 gång? Vi upplever för närvarande en underbar tid i naturen där allt börjar knoppas och bli grönt, i och med denna blomning så aktiveras pollen https://astmaoallergiforbundet.se/information-rad/allergi/pollenallergi/?gclid=Cj0KCQjwsdiTBhD5ARIsAIpW8CJ5wNRDJRAbpGmwd7kem5AOBJ8GoKejmQ-a3nZfXovilket vissa av oss inte klarar av. 

Personligen har jag inga problem med pollen men ibland vid extrem höga doser kan även jag påverkas negativt, min tonårsdotter har mera besvär med täppt näsa rinnande ögon vilket såklart påverkar hennes vardag. Idag lördag tänker plugga för att förbereda sig inför nästa veckas prov, sammantaget blir ett ett par prov samt läxförhör. Eftersom kunskapsnivån har höjts ett snäpp sedan förra året, så gäller det att tagga till sig för att uppnå det här läsårets alla krav men det fixar hon galant för hon är synnerligen slipad. Kom inte ihåg att jag hade så där många prov när jag gick i skolan, men det var ju på hedenhös tiden som tonårsdottern ironiskt uttrycker sig med glimten i ögat.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När drömmarna lyfter?

"Alla har vi väl våra drömmar stora som små, kanske är det så att någon procent av alla samlade drömmar har gått i uppfyllelse? Oftast ...