30 maj 2022

Det inre och yttre kan vara som sorg och glädje?

Visst händer det att man hamnar i olika sinnesstämningar, ibland svajar man till rejält eller går ned i spagat i den mentala källaren för att sedan komma ut på banan igen. Vilket kan bero på både inre och yttre omständigheter eller däromkring. På jobbet träffar man ideligen många olika slags människor med både olika bakgrunder eller vad man nu har med sig i bagaget, likväl som det finns dom som är bittra på livet i allmänhet och i synnerhet tills man berättar för dom hur bra dom är? 

Vissa tappar både fattningen https://www.expressen.se/halsoliv/psykologi/kort-stubin-sa-blir-du-battre-pa-att-hantera-ilska/och hakan för det hade dom kanske inte räknat med? Psykologin bakom liksom konsten att läsa av en människa kan vara nog så viktig, annars kan man lätt dra alla över en kam vilket man såklart vill undvika. Ibland kan det yttre vara bättre än det inre eller tvärtom? Hur det nu kan vara med den saken, så anser jag mig ha haft en helt okej dag med lika delar sorg och glädje det ena ger det andra, varje dag är inte den andre lik vilket kan vara hur spännande som helst när allt kommer omkring.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...