Tomas Rolfhzon Ekman

31 maj 2022

Var sak har sin tid men gör ingen nytta om ingen sätter igång?

Vi verkar vara inne i värsta regnperioden för närvarande, så här mycket regn som har kommit nu var det längesedan vi hade. Regn är bra ur alla synvinklar, dels att grundvattens https://www.sgu.se/grundvatten/?acceptCookies=true depåerna fylls på det gröna sköna blir än mer gröna och såklart jag slipper vattna potatis och grönsakslanden som vi har i 6 stuckna pallkragar. Kan dom högre makterna hjälpa mig med bevattningen är jag bara tacksam för jag vet högvärmen och torkan sätter igång då har jag ingen nytta av dom högre makterna. Apropå mat så är frugan inne i värsta viktminsknings fasen då kalorier och sånt där räknas. 

Medans jag och tonårsdottern inte behöver sånt för tillfälligt, utan jag har istället gjort iordning riktigt potatismos och grillat små korvar och såklart med lingon endast det bästa är gott nog. I morgon onsdag är det 1 juni den första sommarmånaden, där då allting börjar runt omkring alla förväntningarna även alla måsten som bearbetas. För egen del avskyr jag ord som måsten och tvungen under min semester, dom elaka orden byter jag mer än gärna ut mot lättja och göra saker så lite som möjligt på kortast möjligast tid var sak har sin tid liksom?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar