Tomas Rolfhzon Ekman

18 maj 2022

I stort sätt blev dagen helt okej?

Konstaterar att det blev ännu en solig dag idag inga moln på min beskärda himmel. Men i horisonten https://sv.frwiki.wiki/wiki/Horizon_(physique)tornar dom gråa molnen till sig, det väntas bli regn ett par dagar framåt? Regn kan vara bra åtminstone i mitt fall då jag slipper vattna odlingarna i pallkragarna, från 1 krage till 6 i stort sätt över en natt liksom. Frugan älskar att odla men vill inte gärna vattna, den ack så tråkiga sysslan överlåter hon till mig som enligt henne är en karl göra? 

Summa summarum blir det att all tråkigt och tungt jobb som inte hon vill göra får jag göra. Jag kanske muttrar en stund om situationen men till slut så gör jag det, bland annat för att hålla husfriden intakt så långt som möjligt. Min mamma sa alltid att blir du inte en vanlig enkel jobbar då blir du diplomat, jag blev en enkel jobbare fast med en diplomatisk naturbegåvning. Apropå jobb så blev det idag en högst ordinär sådan, inga konstigheter inga avigheter i stort sätt ingen ting som fick mig att gå upp i limningen. Kort sagt så blev det en helt okej dag.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar