Tomas Rolfhzon Ekman

24 maj 2022

Helt okej med en bra dag?

Vad kännetecknar en bra dag? I mitt fall så ska den vara kliniskt fritt från smärre incidenser inget grus i maskineriet samt att ölen skall vara så där lagom kall, detta kännetecknar en bra dag. Det kan också vara att varken hustrun eller jycken Dino inte skäller på mig, det kan vara sol utan moln inga getingar i läsken inget smolk i bägaren https://www.synonymer.se/sv-syn/smolk. Finge man alla dessa parametrar vore livet helt okej, men verkligheten är som bekant en helt annat sanning om man säger det finns inget ljus på medaljens baksida endast mörker. 

Min verklighet idag är på topp vi har precis fixat i ordning pasta carbonara parmesan en babyspenat sallad med ringlat rostat vitlökssås, och naturligtvis ett svalt italiensk vin därtill. Men det kunde lika gärna vara att jag blir tvingad att äta blodpudding som jag avskyr mest av alla rätter, så här på rak arm kommer aldrig det scenariot att hända inte över min döda kropp.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar