29 maj 2022

Helt okej med en träff socialt?

Trots allt blev det en helt okej mors dag, en perfekt middag som avslutades traditions enligt med Williams tårta på sommarstället vädret var även det så perfekt som det kan vara. Min mamma är död sedan evigheters medan min hustrus mamma börjar närma sig 85 bast, min svägerskas mans mamma är 88 bast som jobbade som revisor tills hon var 80 bara det är en prestation i sig. 

Som sagt snart börjar vi närma oss den första sommarmånaden med allt vad det innebär som skolavslutning ridläger semester och en träff med våra fem familjer på västkusten som på nåt sätt avrundar sommaren till hösten. Grönskan https://www.sverigesnatur.org/natur/varens-forsta-blommor/är som allra grönast för tillfället allt slår ut med en skenande fart, sedan kommer sommarvärmen som på nåt sätt torkar bort allting men allt vänder till midsommaren. Sedan blir det även någon minut mörkare för varje dag som går cirkeln sluts allt börjar om.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Den som lever får se?

"Tja, våren kom och vände allt ifrån en sjuhelsikes storm via snö och regn kanske våren ändå stabiliserar sig till slut? Eller inte? Ni...