10 maj 2022

Som tur är den andra delen bättre?

Äntligen så kom regnet det var väldigt längesedan, men nu kom det med besked. Tro det eller ej men det är kruttorrt uti skog och mark med stor brandfara, med regnet så kommer både ogräs och gudomligheter i osaliga delar. Har haft svärmor här ett par dagar på grund av att dom har stängt av hennes vatten, som tur är det bara från morgon till sen eftermiddag sedan skjutsar frugan hem henne. Men trots sin ålder så rastar hon våran jycke Dino ett par gånger om dagen, men jag tar den stora rundan med honom efter jobbet. 

Tonårsdottern fick sin vilja igenom så vi åt ugns lax med citronsås men även romsås, med färsk potatis och grönsallad. Eftersom inte svärmor lagar några större rätter hemma så lät hon sig väl smaka av en perfekt tillagad ugns lax. I morgon går vi mot onsdag en mittendag i veckan, där man kan börja summera tiden fram tills nu vilket för min egen del blev rätt så okej ändå. Ärligt talat så är den andra delen betydligt bättre med fredag som pricken över i skit samma att det är den 13:onde https://historiskamedia.se/artiklar/darfor-ses-fredag-den-13-som-en-otursdag/, även den skrockfulla dagen måste dessbättre genomlevas.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...