20 maj 2022

Kanske inte den bästa definitionen av en stund?

Idag kom regnet med besked himlen öppnade sig ordentligt. I och för så behövs det blöta både i skog och mark, kanske inte hur mycket som helst lagom är bäst så är det alltid. Just för tillfälligt är det stora temperatur skillnader som råder när jag cyklade till jobbet i förrgår så var det 1,5 plusgrad runt 5 tiden. Dagen efter var det typ 11,5 plusgrader alltså en ganska markant skillnad. Som sagt fredagar är såklart den bästa dagen på hela veckan, men man är inte så himla kaxig efter nåt glas vin. Tonårsdottern är på nått jippo i stan där bland annat artisten Tusse ska uppträda samt några andra. Hon blir bjuden på hamburgare och tilltugg på jippot frugan och jag får snällt äta grillad kyckling potatissallad och dricka vin därtill, jag lovar vi gråter inte för det. Sen väntade jag in hustrun på eftermiddagen då vi skulle helghandla gå på bolaget köpa presenten till gratulanten vi ska till i morgon förmiddag. 

Det var knappast lugnt när jag kom hem från jobbet idag på tal om annat, utan jag fick börja med att bädda alla sängar plocka ur diskmaskinen dammsuga https://folkbladet.se/nyheter/rent-hus-150-ar-av-stadning-om6274590.aspx lägenheten samt våttorka gå ut med jycken Dino. Kort sagt en intensiv inledande start på denna här helgen, hoppas bara att man får vila en stund i morgon ska försöka lura i frugan att det är hennes tur att gå ut på morgonpromenaden? Men som alltid så tror hon att det med all säkerhet ligger nån hund begraven, eller så anar hon ugglor i mossen. Hon tror att mitt liv går ut på att lura skjortan av henne.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När drömmarna lyfter?

"Alla har vi väl våra drömmar stora som små, kanske är det så att någon procent av alla samlade drömmar har gått i uppfyllelse? Oftast ...