02 maj 2022

Den här dagen kan bli den bästa på riktigt?

Konstigt att det ska blåsa hela tiden en del tycker att det blåser mer nu än förr, kan delvis bero på att klimatet har ändrats till det sämre. Förr var det massor av snö vintern var både lång och kall bister och bitvis jävlig somrarna intensivt varma respektive svala. Nu förtiden kan vi knappast förvänta oss nåt bra väder hela tiden, gamla klyschan varken hackat eller malet passar bra in. Våren börjar ta fart på riktigt med sitt varierande väder allt blir grönt på kort tid snart kommer allt att blomma respektive blomma ut. 

Alltid lika roligt att spekulera i om hur årets sommarväder blir, man kanske får vara glad om några soltimmar slash nåt regnstänk. Att sia om vädret är likt rysk roulette http://www.roulettecenter.se/rysk-roulette/ man vet aldrig vad som kommer ut ur pipan? Äntligen så har vi kommit in i maj månad och rätt som det är blir det semester, lika snabbt efter detta så lackar det mot jul och cirkeln sluts om och om igen. Det bästa med den här dagen är att man får kliva ned i en renbäddad säng och drömma sig bort i diverse kommande äventyr.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...