08 maj 2022

I stort sätt är det bara att plugga vidare?

Desto längre in i våren man kommer desto mer krav kommer att ställas, uteplatsen skall göras i ordning eventuellt oljas senare. Våran spa pool skall ställas fram i slutet av maj, grönsakerna skall ned i jorden https://www.maklarhuset.se/hemmaliv/varsysslor-i-tradgarden och så vidare. Naturligtvis är den här tiden den bästa på hela året, för sen kommer sommaren med värmen med semester med bad och hela baletten man betar av en årstid i taget. Eftersom man har kommit upp i åren så känner man att allt man gör blir tyngre, man kanske inte känner sig sjukt motiverad längre. 

Men man gör det ändå därför man är tvungen för att upprätthålla sitt yttre. Denna här söndagen tänker jag bara samla kraft för ännu en jobbvecka och allt vad det innebär, tänker i stort sätt bara gå ut med jycken och skriva ett par inlägg till bloggen. Tonårsdottern har precis vaknat upp ur sin törnrosa dröm, för att senare plugga vidare med sina läxor. Bara frugan blir klar med håret så börjar vi åka ut för att fixa sakerna vi behöver.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...