22 maj 2022

Ett par timmars frid i paradiset gick över förväntan?

Det sas att det skulle regna typ hela helgen, men i stället så blev det ett helt okej väder över förväntan. Tonårsdottern var på ett strålande humör igår då hon skulle ha sin kompis som skulle sova över typ igår tills idag, vi käkade tacos snacks https://www.expressen.se/halsoliv/halsa/kost/10-nyttiga-snacks-du-kan-ata-sent-pa-kvallen olika drycker och bara gottade oss i det stora hela. På alla sätt och vis blev det en helt perfekt familjär dag kliniskt fritt från oplanerade utbrott inklämda skrik och skrän, till andra tonårs relaterade saker allt flöt på i positiv anda vilket var sjukt bra. 

Även gårdagens 1 års kalas gick bra trots att jag varken hade sätt gratulanten eller mannen i huset, men mannen och jag hade samma våglängd angående IT verkligheten och allt som kretsar kring det. Men sporten hade vi dock inte gemensamt mer än att han gillade att spela bordtennis vid husbehov, så jag tog åt mig att vi skulle spela ett par matcher någon gång i framtiden? Tjejerna lär sova vidare ett par timmar till, för gud vet när dom kom i säng i natt? Men det är dom väl unt är man ledig så är man, då gör man vad man vill med sin dag så är det bara.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Förr eller senare händer det?

"När man var ung en gång då var det lätt att fastna i dagdrömmarnas förlorade värld. Man gick omkring som i en skirande bubbla som aldr...