Tomas Rolfhzon Ekman

26 maj 2022

Man kan inte hoppa över allt här och nu?

Idag har man slitit hund man har hjälpt en kompis med att sätta upp sin paviljong. I och för sig en baggis därför att man har en ritning, det gäller bara att vara sjukt mentalt stark och inte avvika en tum från den tryckta planen. Gör man det kan det gå rent åt helvete, vilket också har gjort för mig. Innan jag förstod ritningens betydelse, i min skira okunskap trodde jag att man kunde hoppa över dom första tre fyra grejerna och börja på den femti eller första vilket sket sig totalt i slutändan. 

Gör om gör rätt är min paroll, känner mig ganska trygg eftersom jag har monterat i runda slängar 1000 tals typ IKEA prylar https://www.ikea.com/se/sv/this-is-ikea/about-us/vart-arv-pub4f9ca8d7. Kompisen med paviljongen bor ett stenkast ifrån Hjälmarens strand där han har en båt, oftast fiskar han både gös och kräftor vid säsong i mina ögon ett stycke paradis bara ytterligare ett stenkast från staden pulserande larm och rörelse. För näravarnade har jag personligen gått i hamn med kastat ankare, dricker vitt vin och slukar belgisk choklad med datorn på magen och njuter i fulla drag av stunden här och nu.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar