Tomas Rolfhzon Ekman

07 maj 2022

Att vara lite galen kan vara som ett fritt fall i verkligheten?

Äntligen blev det lördags det är nu som man kan varva ned till en obeskrivbar form, för i kväll tänker jag grilla högrevsburgare https://stale.ru/sv/mushrooms/gamburger-interesnye-fakty-interesnaya-informaciya-o-burgere/ vilket var ett bra tag sedan. Vädret är relativt ostabilt med ett visst regn påslag som följd men inga större mängder men ändå en viss väta? Inte nog med att det är börs krasch i staterna även i vårt avlånga land har börsen fallit ned till oroväckande lägstanivåer vilket påverkar, hela den marknaden är som ett fritt fall på Gröna Lund. Men hur det än är så är det ändå Lördag med sort L, då tänker jag ta mig i akt att vara lite galen på tu man hand? 

Men före det tänker jag fylla på jord i ett par pallkragar i med lite gödsel eller ren koskit om man så säger, för nästa vecka tänker vi stoppa ned vårpotatisen som har nu i ett par veckor har legat och grott även rädisorna plocksalladen primör morötterna eventuellt rödbetorna och några sorter till. Den avdelningen sköter min älskade hustru om så den lägger jag mig inte i, förutom då det tunga kroppsarbetet vill säga alla har vi våra roller i den gröna verksamheten.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar