Tomas Rolfhzon Ekman

01 maj 2022

Apropå vårens ankomst på arbetarnas dag?

Idag har vi legat i med olika saker och ting typ med trädgårdsarbete tvätt och annat, idag på arbetarnas dag ska man såklart inte jobba om man nu inte är absolut tvungen? När man som jag jobbar över 40 timmar i veckan så tycker jag om att jobba med helt andra saker sånt jag tycker är kul, lite kroppsarbete lite problemlösningar typ lite av varje naturligtvis på mina villkor. Som jag nämnde så var försvarsministern här i vår stad och 1 Maj talare https://www.nordiskamuseet.se/aretsdagar/forsta-maj, men jag har dock ingen aning om vad han snackade om? 

Det får jag väl höra på nyheterna i kväll, vilken tid som helst tänker jag börja grilla mina marinerade fläskkotletter, även grilla sparris champinjoner paprika. Till denna storslagna fest tänker vi dricka vitt vin före det drack vi bubbel för att fira in vårens ankomst, som sagt idag slår vi på stora trumman både mat och dryck mässigt. Idag lever vi för dagen om morgondagen vet vi dock inte ett spår om i dagsläget?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar