Tomas Rolfhzon Ekman

27 maj 2022

Mitt recept är att ha full koll om ett par dagar?

Det här med klämdagar det älskar jag har tagit semester idag, för att på så sätt få lite sammanhängande ledighet. Nästa onsdag går vi mot juni den första sommarmånaden, sedan går det fort man hinner knappt njuta? Mitt recept för att få till en bra sommar är att boka upp sig så lite som möjligt, men ändå ha några få projekt för att hålla igång. För egen del blir det att olja min altan med allt vad det innebär, ett sant nöje frugan planterar sommarblommorna så allt är precis som vanligt vid den här tiden. Desto äldre jag blir desto mer prioriterar jag ledigheten, för jobba det gör jag så pass hårt ändå. 

Om ett par år och lite till går man mot pensionsåldern med allt vad det innebär. Träffade en kompis i morse när jag var ute på min sedvanliga hundpromenad, han sa att regnet kommer någon gång på eftermiddagen https://www.smhi.se/kunskapsbanken/meteorologi/vaderprognoser/att-forutsaga-vader-1.17620. Den killen har full koll på vädret eftersom han är uppe i luften med olika farkosten, då är han såklart beroende av ett hyfsat väderläge. Våran jycke Dino har en jobbig dag idag dels skall ha duscha schamponeras utredas i pälsen, samt klippas som grädde på moset efteråt kommer han att känna sig förlägen ett par dagar. Vilket jag kan förstå han går från långhårig till kortklipp inom loppet av en liten tidsrymd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar