03 maj 2022

Tar tillfället i akt att briljera alla dagar i veckan?

Nyss hemkommen från en hyfsat lång promenad i en grönskande omgivning, det är ju nu allt skall hända och sker. Sedan kanske inte alla gillar vårens blomningen som typ allergiker, även jag kan ibland få ganska kraftiga känningar av för hög pollenaktivitet https://astmaoallergiforbundet.se/information-rad/allergi/pollenallergi/?gclid=Cj0KCQjwpcOTBhCZARIsAEAYLuW4t6a0kv0PkBU7rvq0vx9pxt4iY6hTJPbaLTCvNps15Sn. Kanske är det bara en myt om att man skall vara pigg som en mört när våren kommen, men personligen känner jag mig bara trött och bitvis orkeslös dels efter en grymt jobbig vinter. 

Men även allt det andra som sker runt omkring oss inte konstigt att man blir så trött? Det är även konstaterat att vårdepressioner är lika vanligt som höstdepressioner så är det faktiskt. Ikväll har vi tagit tillfället i akt och gjort spagetti med köttfärssås med parmesan med chili vitlökar vanlig lök naturligtvis den bästa i staden alla dagar i veckan så är det bara.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...