25 maj 2022

I alla fall så kunde jag njuta av grädden på moset?

Äntligen fredag kan jag säga fast det bara är onsdag? I morgon torsdag är det röd dag på fredag är det klämdag då har man tagit semester, summa summarum blir att man är ledig 4 raka dagar i sträck vilket är lyx eller grädden på moset. Idag har jag varit med person ut på ett tjänsteärende till tandläkaren, ett blixtsnabbt besök som tog typ högst 15 minuter summan i kronor blev hiskligt stor nästan så man baxnade? Brukar säga att det kostar minst 500 spänn bara man sätter sig i stolen, sedan tillkommer allting annat typ karies och sånt skit. Men i det här fallet hade personen i fråga inget hål, så den hiskligt stora summan pengar blev i sammanhanget endast marginell. 

Hittills har jag firat min välbehövliga ledighet med att käka upp en pinfärsk vaniljmunk, som försvann lika fort som jag hann säga multiplikationstabellen fram och baklänges så himmelsk god vad den. Tonårsdottern hänger med sin klass polare på sitt rum i dagarna två med varsin dator dom spelar nåt strategi spel med några andra runt om Sverige, kul verkar dom ha i alla fall även dom tryckte i sig varsin pinfärsk vaniljmunk https://www.ica.se/recept/vaniljmunkar-724777/ på bara bråkdelen utav nån himla sekund så infernalisk god vad den.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Den som lever får se?

"Tja, våren kom och vände allt ifrån en sjuhelsikes storm via snö och regn kanske våren ändå stabiliserar sig till slut? Eller inte? Ni...