28 maj 2022

I värsta fall kan en förändring ske inom ett par dagar?

Idag väntas det regna större delen av dagen inte gör det mig något? Regnet har många olika fördelar anser jag, dels slipper jag vattna potatislanden ett plus i kanten dels fylls grundvatten nivåerna upp dels slipper man göra nåt som är trädgårdsarbete? Men så fort det blir varmt igen då jävlar så ska vi plocka bort alla prylar från altanen sedan spola rent altanen med högtryckstvätten, för att slutligen olja in altanen två gånger samt skyddsväggarna men det måste vara varmt ett par dagar i sträck för att sätta igen med det projektet. 

Just nu är det bara skönt att varva ned och titta på dom regntunga gråa molnen med ett leende på läpparna med händerna djupt nedstoppade i byxfickan och bara njuta över att man är både frisk och vid sina sinnes fulla bruk, i värsta fall kan det inte vara så för en förändring kan komma då man minst anar det ibland över en natt? Hustrun är med sin åldrande mamma till audiologen därför att hennes hörapparater https://horsellinjen.se/fakta-och-rad/horapparater-och-horselimplantat/utprovning-av-horapparater/?Enabled&gclid=CjwKCAjwkMeUBhBuEiwA4hpqEM8exZ3hyg14vkXbQZIgkzMaq2pZDaqo53sAMwGWV6dybMDJn58FnxoCNUAQAvD_BwE#forsta-besoket-horselundersokningar-och-behovsbedomning krånglar, sedan kommer hon hem för att äta av gårdagens sushi som blev över. Ikväll om vädret tillåter tänker jag grilla nåt köttstycke och eventuellt göra någon form av gratäng, som sagt allt beror såklart på om vädergudarna tillåter nåt sådant?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...