11 maj 2022

Tack och lov för att inte allt skjuter i höjden?

Precis klockan 16 idag började regnet i min region exakt på klockslaget varken tidigare eller senare. Snacka om punktlighet det ska visst sluta om ett par timmar? Klart det här regnet gör att växtligheten skjuter i höjden det gröna blir grönare som ett crescendo. Det bästa medicinen https://www.so-rummet.se/kategorier/historia/historiska-teman/historia-om-lakekonst-och-sjukdomar är en mix mellan regn sol men det ena får inte överträffa det andra. På mitt jobb är folk sjuka i parti och minut ibland undrar man hur folk har råd med att vara sjuka. 

Personligen har jag råd att vara sjuk högst ett par gånger om i bästa fall? Tack och lov så är jag förskonad från allvarligare sjukdomar. Klart är desto äldre man blir ju mera krämpor får man ett sant vetenskapligt konstaterande. Tiden går snabbt nu börjar man närma sig mitten på Maj och snart kliver vi in i den första sommarmånaden, då höjer man den bekvämliga ribban ett snäpp.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...