01 maj 2022

Man gör olika saker under dagen men man vill komma hem?

Man vaknar upp efter ett lyckat valborgsfirandet med gryende halsbränna yrvaken gnällde våran jycke Dino att han ville ut för att uträtta sina olika behov. Ok det var bara att kliva upp ur sänghalmen gnugga mångruset ur ögonen och traska iväg med jycken, säga vad man vill om den första promenaden så är den faktiskt den skönaste under dagen. Dels slipper man alla pastellfärgade hurtbullar alla påflugna hundägare som vill prata om ditten och datten men jag vill definitivt inte prata över huvudtaget, därför att jag bara vill bara att jycken gör sina behov punkt slut rakt av. 

Igår var delar av min familj plus sällskap iväg och såg majbrasan på ett populärt ställe mitt i skogen i ingenstans för första gången på ett par år, absolut det var supertrevligt och så men det var sjukt skönt att komma hem och ta på sig ledig klädsel https://sv.wikipedia.org/wiki/Kl%C3%A4dkod sätta sig i soffan med ett par glas vin det kallar jag för livskvalité alla dagar i veckan. Jycken Dino kallade på sin uppmärksamhet redan före 06.30 idag 1 Maj, vilket jag kan tycka är helt okej en dag som denna. I vanliga fall på vardagar går jag ut med jycken redan innan 05.00 innan jag cyklar iväg till jobbet.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...