05 maj 2022

Hela min värld kan förändras via en lugn dag?

Vad gör en bra dag bra respektive en dålig dag dålig? Naturligtvis kan det bero på sjukt många saker på olika inställda parametrar, eller annat som kan sabba respektive förgylla dagen? Exempelvis när jag steg upp i morse och det var Torsdag som jag vet är en relativt lugn dag i mitt revir, för att konstatera att när jag vaknar i morgon och det är fredag och man jobbar blott fram till 13.30 kaffet. 

Sånt kan i min värld definitivt förgylla min värld, eftersom jag blir glad så blir andra glada eftersom jag är glad. Men en sjukt dålig dag kan vara att väckarklockan https://sv.newsogoos.com/publication/5727 pajar eller strömavbrott kaffebryggan havererar det regnar småspik och blåser kopiöst mycket, man kommer halvvägs till jobbet och får gå resten på grund av både kedjebrott och punktering. Sådana förhållandevis i sammanhanget banala grejer kan få hela min värld att kollapsa alla dagar i veckan tro mig.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...