22 maj 2022

Lika bra att coola ned sig en dag i sänder?

Söndagen fortsätter att lunka på i sina ullstrumpor i sin gilla gång med gräsklippning bland annat, en dag med ett par timmars hundpromenad över stock och sten över myrar och mull. Är för närvarande inne i en andra andning i fråga om vardagsmotionen, har liksom uppgraderat frekvensen till ett något snabbare tempo med längre avstånd. Frågan är inte hur många steg man tar, det viktigaste är att man rör sig över huvudtaget i någon valfri form. Tonårsdottern och hennes polare käkade sushi till lunch själv tog jag bara en ost och salamimacka med mimosa sallad och ett glas yoghurt. 

För i kväll tänker vi endast käka sill och färskpotatis som vi brukar göra just vi den här tiden och framåt, sedan får man såklart slänga ihop någon fransk bondomelett till matlådan i morgon det blir som det blir. Allt medans världspolitiken snurrar på över våra huvuden så fortgår såklart vårat liv och levende i vår lilla begränsade värld utav blommor, man får ta en dag i sänder och hoppas att nästa dag blir lika bra som den föregående? Nästa vecka blir en kort dag på alla plan och kanter, själv jobbar både jag och frugan 3 dagar och blir ledig 4 tonårsdottern går i plugget måndag tisdag och blir ledig resten utav veckan eftersom torsdagen är en helgdag och fredagen en klämdag https://www.foretagarna.se/juridisk-faq/semester-ledighet/klamdagar-och-anstallningar/.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: I en elektrifierad värld?

"Värlen blir allt mera elektrifierad på gott och ont, på världens största bilmässa i Shanghai samlas hela bilvärlden under samma tak se...