21 maj 2022

Med livet som fokus bland allt och alla?

Vaknar upp och är relativt tillfredsställd med livet men det dalade något när dom visade Turkiets president? Men jag tänker inte låta mig nedslås av detta, om någon timma skall vi uppvakta en gratulant som vad längesedan man träffade. Det har som ni vet varit en sjukt jobbig pandemi som har lagt sorti över allt och alla, nu verkar det som om proppen har släpp och man träffas mera normalt numera? Sedan ploppar det upp nåt som heter apkoppor https://www.kry.se/din-halsa/vad-ar-apkoppor som tydligen är ett luftburet virus, som regeringen nyligen har klassat som samhällsfarligt. 

Allt det där kommer aldrig ta slut bara komma tillbaka i nya former i nya varianter, tills man en dag kan utveckla ett multiverkande vaccin som biter på allt. I dagsläget får man vara glad om man blir lindrigt drabbad om man nu skulle bli drabbad? Personligen så har jag inga underliggande sjukdomar är vi god fysik och så vidare. Vårt väder är för närvarande ett sorgligt kapitel där regnet avlöser varandra, och däremellan dominerar de gråa molnet men temperaturen ligger ändå runt fina 10 plus, man får vara glad för det lilla.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...