Tomas Rolfhzon Ekman

15 maj 2022

Med olika åsikter mellan himmel och jord?

Idag är en sådan dag då jag känner mig low och orkeslös, fast detta faktum så har vi ändå tryckt ned potatisen och grönsakerna i myllan så långt känns det okej. Naturligtvis kan det bero på många faktorer på yttre och inre omständigheter https://temahr.se/arbetsmiljo-kultur/inre-och-yttre-motivation-hur-ser-relationen-ut-egentligen/i stort sätt på allt möjligt mellan himmel och jord. Kanske är det olika många krisliknande faser man måste genomlida och eventuellt pånyttfödas i en annan positiv uppgradering, vad vet jag? 

Frugan är på väg för att hämta upp min hästgalna tonårsdotter som har ridet sedan tidig förmiddag. Hon och hästar är som handen i handsken ganska kompletta skulle jag vilja säga. Annars är det raka motsatsen mellan mig och hästar åtminstone ur ridsynpunkt men dom är vackra att titta på. Det där om melodifestivalen kan man ha olika åsikter om, min åsikt är att hela grejen har spelat ut sin roll där vinnarlåten var bland det sämsta som jag någonsin har hört.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar