Tomas Rolfhzon Ekman

18 maj 2022

Dagens sanning kan handla om olika saker?

Ibland önskar jag att jag bodde på Mars, kliniskt fritt får idioter marodörer och annat löst folk. Det skulle inte alls förvåna mig om det plötsligt dyker upp någon Putin liknande varelse ur någon svamp när man minst anar det? Oftast förvånar mig just ingenting men jag lovar då skulle jag det? Men nu bor jag inte på Mars vilket är dagens sanning och en sorts sanning över huvudtaget, jag råkar dock bo på en planet som kallas för jorden i folkmun? Undrar egentligen var rymdgubbarna kallar vårt klot? 

Det kan vara typ allt ifrån äppelskrutts planeten till skumbolls planeten https://www.123fakta.com/se/fakta-om-universum, jag inbillar mig att om det finns några rymdgubbar så hoppas jag innerligt att dom har humor för det råkar jag ha? Enligt frugan så har jag en total avsaknad av allt vad humor heter, men hon och jag skrattar om olika saker kanske är det manligt och kvinnligt vad man skrattar om? En spekulation utöver det vanliga? Min mormor sa alltid att skrattar man mycket så lever man länge? Min mormor skrattade sjukt mycket men hon blev inte så gammal som hon trodde?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar