13 september 2020

Bild & Ord: Flickan och svampen.

Bild 48: Verket "Flickan och svampen", av bildskaparen G.zero-T.

Man blir sällan profet, i sin egna stad? Kanske med, några få lysande undantag. Ett av dom, är bland annat Hjalmar Bergman. Men även Sune böckernas författare. En del rockare, ingår även i den förnämliga församlingen. Det där med att skriva, har liksom alltid varit min grej. Att förmedla saker och ting. Till min speciella stil .Det där, om att hitta sin egenartade nisch och så vidare.

Alla har vi väl, våra hobbys .En del gör si, andra så. Huvudsaken, är att man kan falla tillbaka. Till någonting, som man tycker om och gillar. Har skrivit allting, som går. Utom att få, egna böcker tryckta. Tusentals insändare i lokalblaskan. Mängder av både prosa, dikter och noveller. Publicerade i sådana kretsar .Små skrönor, till coola musiktexter. En herrans massa år, som facebookare.Vilket jag inte är idag. Den tiden är förbi. Idag, satsar jag helt och hållet på bloggformen. Ett medialt attraktivt verktyg, som verkligen passar min stil. Där går jag all in, med hela min själ.

Blir jag inte profet, någon annanstans? Så hoppas jag, att jag blir det här och inom bloggkonsten. Åtminstone strävar, jag efter det. I mitt arma huvud, så kryllar det fortfarande med oskrivna vardagsbagateller. Om små, korta snärta berättelser. Som förhoppningsvis, skall tilltala såväl mina gamla som nya läsare. Ni blir inte av med mig, så himla lätt? För jag har precis, bara börjat med den här kreativa nischen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...