14 september 2020

Koncist: I ett läge där sängen regerar!

Just nu består mitt liv av en massa frågetecken anledningen är att på onsdag skall jag testa mig för covid 19 den andre testen i ordningen. Min salige fru skall testa sig på torsdag den första i ordningen. Eftersom jag jobbar inom det vårdrelaterade så måste jag testas oavsett om jag vill eller ej en ganska logisk och självklar sak.

Naturligtvis undrar man vad som händer om man nu är positiv? På vilket sätt kommer skiten att påverka just min kropp i dagsläget är det naturligtvis ingen som ett smack om den saken? Man kan bara hålla tummarna att man är negativ eftersom jag för närvarande är sängliggande i någonting som jag tror bara är en vanlig förkylning så får jag hoppas att just den tron håller i sig?

Eftersom jag bara är sjuk max någon gång om året så blir det här hur stort som helst nästan som en månlandning åtminstone en snudd på likvärdig känsla? För en stund sedan ringde min salige fru och dotter dom hade handlat med hamburgare med lyxmilkshake och hela baletten. Jag nämnde i förbifarten att mina forna smaklökar har upphört att fungera numera smakar lyxmaten bara äcklig frigolit.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...