16 september 2020

The brainless frog: När den långhåriga soldaten, fastnade för en värmländsk mentalsköterska!

Apropå mentalsjukvård, dess patienter och vårdare. Så var jag tillsammans, med en supersnygg vårderska av slutet på 70-talet.En eldig blondin. Jag gjorde lumpen, på ett numera nedlagt regemente i ack du sköna Värmland. Själv, var jag bara en simpel närskydds soldat. En långhårig, och osäker slyngel i gröna kläder. Såg mer ut som grodan boll, än en som försvarade landet. Kanske som, en gräddbakelse från oskuldslandet? Men det skenet, kan bedra. Som ni vet?

Som träffade, en supersnygg mentalvårderska.På ett superhett disco i ack du sköna Värmland. Mitt under, John Travoltas discoera. Ett populärt discohak.Där strandraggarna sadlade om, och blev till flottiga discofreak. Behöver knappast berätta om, vem jag försökte efterlikna på dansgolvet .Kanske lite svårare, med en stor stark i näven. Och en"feströkar"cigg i mungipan.

Men det konceptet, var jag som värsta brudmagneten. En som levde, på toppen av sin begränsade förmåga. Vi var tillsammans, under hela min militärkarriär. Vilket endast, sträckte sig över en period av 9 månader. Det blev, inget barn under den perioden. Vilket var tur för mig. Min osäkerhet, och omognad fortsatte att dominera en tid ytterligare. Problemet, låg i att hon var snudd på. Dubbelt så gammal, som jag var. Men va fan, snacka om att ligga på topp under 9 månader.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Den som lever får se?

"Tja, våren kom och vände allt ifrån en sjuhelsikes storm via snö och regn kanske våren ändå stabiliserar sig till slut? Eller inte? Ni...