20 september 2020

Koncist: Underbart är kort men världsligt högt.

På något sätt känner jag mig avtrubbad på att exempelvis shl säsongen har dragit igång i helgen okej vad kul? På att allsvenskan i fotboll fortfarande håller på okej vaddå! Det endas som fick mig att le en smula var när våran svensk amerikanska stjärna Armand Duplantis satte nytt utomhus världsrekord i stavhopp på 6, 15 han har själv inomhus världsrekordet på 6, 18. Den mannen är bara så grymt överlägsen det är verkligen ara han mot alla dom andra det är han som själv sätter ribban higher and higher.

Har alltid tyckt just fri-idrott har varit kul speciellt längdhopp var faktiskt en jävel på längdhopp i plugget på skol SM nivå. Sedan träffade jag tjejer så var den tänkbara och troligtvis lysande karriären över den var slut innan den ens hade börjat ett minne blott. Underbart är kort som Povel Ramel sa en gång så jävla sant.

På tal om vädret det svenskaste vi har så kan man konstatera definitivt att hösten är här på riktigt. Träden börjar fanimig att skifta färg från lummigt grönt till ett färgsprakande spel i röda nyanser. Känner även att min själ håller på att nyanseras den håller på att gå in i nåt som liknar ett mental höstlikt levandedöd tillstånd. Ungefär som nån ryss gräver upp en mammut som helt plötsligt börjar sucka tungt av vemod.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...