17 september 2020

Koncist: Att förändra världen har aldrig slutat upphöra!

Idag är det många som vill vara med och förändra världen bättre sent än aldrig! Det är ju bra att den lilla människan kan engagera sig att bidraga med sin röst .Alla heter ju som bekant inte Greta Thunberg man kan inte säga annat än att denna drivna tjej har satt igång en mäktig rörelse som bara kan växa till oanade proportioner sånt imponerar på mig. 

I syvende och sist så ligger bollen hos makthavarna som alltid. Hur dom skall agera dels för att imponera på sina väljare på mig men även på omgivningen någon måste börja sätta ned foten, och markera att det här är inte okej längre att våldföra sig på jorden knappa resurser.

Det tråkiga är att allt handlar om pengar för att uppnå miljömålen kanske man måste modernisera om sitt hus. Sånt kostar såklart en herrans massa pengar vilket, kanske inte alla länder har på kort sikt vissa länders ekonomiska läge är väldigt liknande den som håller på att drunkna men även inte kan simma. Den sprattlar med fötterna tills den inte orkar länge en ganska otäck bild av den råa och kalla verklighet som vi faktiskt lever under alla är inte glada lyckliga människor?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...