15 september 2020

Dagsbagatellen: När dom dolda symptomerna, kan fälla 50/50 lägen?

Spänningen börjar att, dra ihop sig. Som ett skrynkligt, gammalt dragspel. I morgon förmiddag ,skall jag dra iväg till sjukan. För mitt totalt 2 covid 19 test. Förra gången, gick det ju bra. Men den här gången, är jag mer skeptisk. Tolkar det som, ett 50/50 läge .Där dom dolda, symptomerna kan fälla avgörandet. Alla dom, som jag inte har uppmärksammat.

Känslan, är som att stoppa ned näven i ett vattendrag med bara pirayor? Man vet inte, när dom skall hugga dig? Eller om? Nu eller senare? Egentligen, så handlar allt bara om tur eller otur. Eller tillfälligheter, öden eller slump. På fel plats ,eller rätt ställe? Återigen, har man inte en enda susning. Om vad morgondagens, prov skall visa? Känns som ett lotteri. Där varannan lott är nit.

Annars, kan jag inte göra så mycket mera. Än att ligga, tryggt förankrat i sänghalmen och leverera bloggar i tid och otid. Men det gör jag så gärna, så. Ett sant nöje .Dom delarna, är det minsann inget fel på. Som tur är. Det är värre, ställt på andra delar. Men jag siktar in mig, på ett negativt besked. Är en obotlig optimist, med pessimistiska drag. Allt annat, är oväntat? Förr eller senare, åker man väl själv dit? Den tiden, kanske nu är kommen?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...