15 september 2020

Koncist: Det kan bli värsta scenariot?

Vaknar upp pigg som en nötskrika kan inte alls sova framför allt inte somna om egentligen så är det helt sjukt? Jag är ju faktiskt sjuk på riktigt då skall man väl sova? Ibland så kan jag få sådana här ryck med plötslig vakenhet det händer inte allt för ofta när det väl händer då är det skitjobbigt. Naturligtvis så tror jag att min sjukdoms status påverkar den är nog en bidragande orsak till varför det är som det är åtminstone så inbillar jag mig det?

Vad gör man när man vaknar halv 3 på natten tja man kanske inte börjar spelar trummor eller så eller så sätter man på "poplådan" med avdelning råpunk det känns inte läge för det? Inte heller så kan man börja servera frukost redan herregud till och med jycken sover .Just för tillfälligt känner jag mig som planetens klart ensammaste person hoppas bara att den kusliga känslan blir kortvarig?

Tänk om ingen på hela planeten vaknar upp som hämtad från en lågbudgeterad undergångsrulle i B-films klassen den känslan vill jag helst slippa gud bevare mig väl. Det enda som låter förutom jyckens lågt skällande mardrömmar är mitt tickande hjärta så länge den slår normalt kan jag andas ut det läget kan dock helt förändras, när resten av familjen får för sig att vakna upp.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: På tal om det vädermässiga?

"Nu på morgonen kom det in en skvätt blötsnö som om vi ville ha det? Ner kom det i vilket fall som helst till mångas förtret, som efter...