15 september 2020

Koncist: När ett genidrag kan spela fula spratt med liemannen.

Än en gång briljerar folkhälsomyndigheten med maestro Tegnell i spetsen att rekommendera regeringen med att öppna upp ålderdomshemmen för besökare från 1 Oktober såklart med Löfvens goda minne. Samtidigt som större delar av Europa går handlös in i en andra mera kraftfullare corona våg.

Om det nu är rimligt att öppna upp kan dessvärre inte jag svara på har inget mandat för det det kan vara ett genidrag? Leka väl som än en gång spela ett elakt spratt med liemannen.

Undra vilka övriga starka krafter som florerar som vill skynda på att öppna upp allt som man bara kan varför har några för bråttom? Ingen höjdare verkar ta ansvar utan allt går på lösa boliner det får bära eller brista det är som att baka bullar och hoppas på att dom inte blir brända när man akut går på muggen för att tömma sin lilla festblåsa. Idrotten kräver också sitt publikum alla grenar vill ha folk betalande folk genererar kapital så är det visst.

Vore jag nu en styrande person mot alla odds skulle jag fortsätta bomma igen rubbet till årsskiftet och utvärdera dom rådande förhållanden på vårkanten året därpå och ta vidare ställning utifrån dom besluten. Problemet är och blir att regeringen pumpar ut grymma miljarder för att tillfälligt stoppa blödningen på ett par viktiga företag dom andra får förlita sig på smulornas på höjdarnas kaffefat.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Den som lever får se?

"Tja, våren kom och vände allt ifrån en sjuhelsikes storm via snö och regn kanske våren ändå stabiliserar sig till slut? Eller inte? Ni...