14 september 2020

Koncist: Om farliga snubbars gemensamhet.

Världens 2 klart farligaste snubbar Putin och Lukasjenko, träffades hjärtligt på ett toppmöte bästa polare liksom lika barn leker allra bäst. Där dom diskuterar gemensamhet i bland annat vapenstyrkor bara det tycker jag låter skrämmande inte helt okej alltså. Dessa två gentlemän kan tillsammans helt rubba hela världsbalansen till deras fördel vilket inte vi fria människor alls gillar.

Sen har vi den där Trump som via Twitter också helt fullt ut kan rubba världsbalansen till hans fördel en synnerligen oberäknelig herre vilket även det är sjukt skrämmande i sig själv. Har aldrig någonsin varit med om en president som är så himla kåt på Twitter. Har vi tur kanske han bara blir den enda i sitt slag klart vi får inte hoppas för mycket. Dom där amerikanarna kan göra precis hur dom vill han kanske till och med vinner det kanske gillas i vissa kretsar?

Våran Löfven håller sig på sin kant hoppas på att dom ramlar en efter en? Någon gång så måste deras storhetsperiod vara över ingen kan leva för evigt bara deras sätt att styra sina länder. Den dagen Sverige blir en diktatur hoppas jag såklart på att jag aldrig behöver uppleva men man vet aldrig sånt där?





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: På tal om det vädermässiga?

"Nu på morgonen kom det in en skvätt blötsnö som om vi ville ha det? Ner kom det i vilket fall som helst i mångas förtret, som efter ha...