06 september 2020

Dagsbagatellen: Den gångna fredags feelingen.

Njöt av min, gångna fredag. Av stämningen, atmosfären och helheten. Bättre, kunde det inte bli. En perfekt avvägd fredag. Med facit i hand. Där ingenting, kunde gå fel? Peppar peppar. Eventuella smolken i bägaren. Är som alltid, dom inre dom yttre omständigheterna. Dock ingenting, som jag berördes av. Man kan aldrig, vara helt säker?

Plötsligt bara händer det? Vad det, än må vara? Oftast som en klar blixt, från en grå himmel .Det kan vara negativt, eller positivt? Denna gångna fredag, serverades tacos .Den eviga fredagsklassikern. Säkra kort, i brist på annat .En rätt man tar till, då fantasin tryter. Sånt funkar alltid. Fredag är fredag, så är det liksom.

På tal om annat? Så hotar Herr Tegnell, med att bomma igen alla allmänna utrymmen. Krogar, hak, olika tillställningar som kräver ett publikum. På ett sätt, verkar det som .Om vi alla, är tillbaka på ruta 1? Typ,1 steg framåt och 2 bakåt. Den här ytterst besvärliga coronan.Gör det helt omöjligt ,att bedriva publikvänliga tillställningar .Sånt här, suger benhårt.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...