15 september 2020

Dagsbagatellen: Om trädets känslor, och frekventa hemmajobb!

Frugan jobbar hemifrån idag. Troligtvis, hela veckan ut! Vilket det, säkert också blir. När det är frukost, då är det frukost. Oavsett vart man jobbar. Eftersom, hon är en kontors människa. Så följer hon, dom fasta klockslagen. Fördelen, är att man kan lägga upp sitt jobbs hemmadag. Som man vill, bara man gör det man ska .Disciplin, är ingen nackdel att ha för hemmajobbarna. Snarare då, en tillgång. A och O, kan man säga.

Själv, finns det inte på kartan att jobba hemifrån. No way. Men har den fördelaktiga förmånen, att när jag lämnar jobbet. Efter fullbordad arbetsdag. Då är det ingen som saknar mig, förutom då mina verktyg. En hammares träskaft, har också känslor? Vilket inte man kan tro? Trä, vet man ju är ett levande material. Oavsett, vad som sägs?

Tänkte på, när jag var ute och rastade jycken Dino. Att jag är grymt imponerad, av hans känsliga luktsinne. Som är milsvitt, långt mycket bättre än människans. Tänker förverkliga mina planer, på att lära upp jycken Dino. Att lära honom, nosa och spåra upp alla dessa möjliga olika matsvampar. En fullpoängare, om det lyckas? Motsatsen, blir ett surt nederlag.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...