24 september 2020

Dagsbagatellen: Bland hockey premiärer, och avslagen fotboll. Till tuffande girlpower!

Idag, torsdag! Händer det grejer, vill jag lova. Faktiskt, på många plan. Dels inleder mitt hjärtelag, sin första match i shl. På pappret, så ser mitt lag väldigt starka ut. Men det är, på pappret det. Precis, som med alla andra lagidrotter. Så måste man vara, både peppad och skadefri. Annars, kan ett lag. Ramla ihop, som ett korthus. När som helst. Ingen kedja är starkare, än dess svagaste länk? Det tål, att tänka på?

Sedan har vi, mitt hjärtelag i allsvenskan. Som håller sig, i dom nedre regionerna. Ett lag, på pappret som var okej? Men inte mer. I verkligheten, är dom ett lag. Som aldrig, inom överskådlig tid. Kommer att knipa, ett SM guld i fotboll? Man skall dock, aldrig säga aldrig. Det känns sisådär. Jag har, själv väntat i hela mitt liv. Utan framgångar. Plötsligt så händer det, som typ i lotto?

Speedway gänget från Kumla. Dom stolta indianerna. Är dom enda, som levererar i motorsporten. Gasade in, mot sin första semi på 5 år. Är knappast själv, så himla begeistrad i motorsporten. Men som helhet, är det skitbra gjort. En super prestation. Dom seglar upp, som guldfavoriter i sin smala sport. Tjejerna tuffar på, i sina idrotter utan att glänsa. Dock inte alla. Vissa stjärnor sticker ut. Som helhet, ligger dom som väntat på övre halvan. Precis som vanligt. Mer girlpower, på den breda fronten.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Att känna sig blåst på konfekten?

"Snöflingorna ringlar sig sidledes ned pågrund av den hårda blåsten, himlen är både mörk kall och allt annat än gästvänlig. På min sedv...