15 september 2020

Koncist: Bland UFO byggda pyramider och motvalls teorier.

Ursäkta jag har nog alltid varit en sådan som oftast har i fråga satt olika sakers existens om varför hur diverse saker egentligen har uppkommit? Kanske har jag varit som en finne där bak hos dom som tror sig veta om det rätta svaret? Ganska kul med min motvalls position jag tror inte på något förrns jag själv får se det? Eller åtminstone får ett hum om hur det verkligen förhåller sig hur sannolikt det verkar och så vidare.

Ett bra exempel är dom egyptiska pyramidernas uppkomst detta jättelika stenprojekt med sina hundratals ton av perfekt avvägda och kubistiska stenblock. Personligen så tror jag inte en sekund på att det egyptiska folket för tusentals år sedan ens har byggt dom. Helt enkelt otänkbart med den tidens teknologi inte ens med nutidens högteknologi har det funkat det visar inte minst ett par dokumentär filmer svart på vitt alltså.

Det är nu som min flow-iga ådra kommer fram tror nämligen på rakt av att det är utomjordiska varelser som har byggt dess skönt perfekt byggda sten monumenten. Naturligtvis är jag nog ganska ensam i mina flow-iga tankar eller inte? Men visst är det en fullgod teori så god som nån. I någon bättre av två världar kan jag ha totalt jävla fel eller totalt jävla rätt hole in one eller bottennapp det avgör endast tvivlarna eller vinnarna?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...