03 september 2020

Bild & Ord: Motljusvandrarna.

Bild 43: Verket "Motljusvandrarna", av bildskaparen G.zero-T.

Befinner mig mitt i, naturens höstförberedelser. Det kalla, det blöta, det varma. Huller om buller. Ingen ordning alls. Allting är höst. Fast naturen, motvilligt släpper i från sig sommarens sista skepnad. Förr eller senare, släpper den helt taget. Den har inget val. Därför att Kung Bore, kommer att breda ut sig. Den kalla kungen,tillhör inte någon av mina favoriter.

Apropå favoriter, så verkar jag var dom gamlas favorit. Åtminstone på mitt kneg. Kanske för att jag, är 20 år yngre än dom. Jag är ju bara, nyss fyllda 60.Ingen ålder, på en gammal häst. Skojade alltid, min morfar till det. Ibland fick han till det? Oftast inte. Medans då min salige mormor, hade en mera underfundig humor. Ibland, visste man inte vad det roliga bestod i? Det fick man lista ut, efter hand.

Det blev som jag trodde? Den övriga familjen, köper med sig McDonalds hem. Jag som trodde, att ärtsoppan var kung idag? Herregud, så fel jag hade. I och för sig ,jag kan ju inte ha rätt jämt. Det är inte, speciellt schysst mot dom övriga i min familj. Någon måtta, får det allt vara. Snart kommer skräpmaten hem, som ett ofrankerat brev på posten.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...