25 september 2020

Dagsbagatellen: Corona Zlatan, och den havererade sociala distanseringen?

Shit också, nu har även Zlatan. Fått corona. Trodde vi aldrig på? Eller? Denna oberäknade man. Som tror sig vara, guden över alla här? Det är ju så,  här med coronan. Att alla, oavsett gud status eller fina titlar. Guldbollar, med mera. Kan få corona. Pandemin, gör ingen skillnad på vare sig folk eller fä? Alla äro vi lika, i coronans sjuka ögon. Personligen, tillhör jag fortfarande. Den kategorin, som hittills har klarat sig undan. Det handlar nog, mer om tur än skicklighet. Åtminstone, i det avseendet.

Sedan, kan jag inte påstå. Att jag är, speciellt skicklig inom andra områden? På den fronten. Så handlar det nog, bara om tur? Tillfälligheter, kanske till och med slumpen? Vad vet jag? Eller vara på rätt plats, vid rätt tillfälle? Många orsaker? Som lika, många teorier. Som sagt, känner mig allt piggare i kroppen. Det går, stadigt framåt. Har till och med, både dammsugit och tvättat. Nu på förmiddagen. En solklar arbetstopp, så här långt.

Det känns, som om folk inte bryr sig längre? Dom har gett upp? Om det här, med social distansering. Kanske resonerar dom? Den här skiten, drabbar inte mig? Snacka om, att invagga sig själv. I en falsk säkerhet. Det kanske inte handlar om? Att få corona, eller inte? Utan mer om hur, den slår mot min kropp? Hur pass, mottaglig man är? Det vet man ju inte?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Från då till nutid?

"Nyheterna handlar mest om fångutväxlingen med Iran prinsessans svenska sommar och mediavåldets inverkan på tonåringarna. Våldet eskale...