15 september 2020

Koncist: Bland förnedringsteve och amerikanska lyxfruars all in fiskpinne.

Tycker frugan är smått pervers kanske inte alltid! Men just nu tittar hon förnöjt på bästa tänkbara förnedringsteve på teven visar ett gäng smått hysteriska övermålade amerikanska lyxfruar upp sina allra bästa mindre vetande sidor det är väl sådant som kallas för "bra television"? Dessa fruars samlade moral kan lätt rymmas i en pytteliten tändsticksask medans deras samlade ekonomi säkert kan fylla en större pool utan problem. Eller så skor dom sig på sina mäns förmögenheter Varning för obefintlig eller IQ fiskpinne nivå inga mellanting utan antingen eller?

Man frågar sig vad är egentligen "bra television" är det helgmålsringningen eller kanske ekonomi nyheterna? Eller varför inte ett gammalt slitet avsnitt av Colombo? Tja egentligen så avgör man ju själv vad man anser är "bra television" det kan ju ingen annan gör åt dig inte ens programmakarna klarar av det? Dom kan ju bara leverera det dom tror att vi mot förmodan skulle tycka om?

Klart frugan tycker att jag också är smått pervers lite trevligt är det allt. När jag dreglande följer en spännande shl match eller kollar på nån hårdkokt deckar rulle eller varför inte då går jag igång på alla dom perversa dreglar parametrarna. Då jävlar är jag med i matchen konstaterar torrt som fnöske att det är helt okej att vara pervers när det är förnedringsteve länge leve den visionen!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När drömmarna lyfter?

"Alla har vi väl våra drömmar stora som små, kanske är det så att någon procent av alla samlade drömmar har gått i uppfyllelse? Oftast ...