28 september 2020

Koncist: Blandningen av öppna hus och färgsprakande eldoradon.

Torsdag den 1 Oktober så öppnar dom upp Sveriges alla äldreboende det anser folkhälsomyndigheten att det är fritt fram att träffa sina anhöriga igen? Inbillar dom sig att coviden har tagit timeout eller rent utsagt självdött? 5 vårdboende i Stockholm har fått in coronan. Det vill verkligen inte vi ha. I vår region där vi peppar peppar har klarat oss ett bra tag.

Ska jag vara ärlig så tror jag bara att dom är desperata dom gör knappast dom gamla utsatta på vårdboenden någon tjänst när dom öppnar upp på torsdag. Snart kommer det bli fullsatta läktare på sportmatcherna pang pang snart trillar vi dit igen snabbare än vad vi kanske tror som att sitta på en krutburk med blöt stubintråd.

Men idag är det bara måndag den 28 September vädret är som en osannolik korsning mellan pudel och fransk bulldogg nja kanske inte men väl ett smått bedårande väder åt det mer höstlika hållet. Nu går det rätt fort med träden som snart börjar skifta färg från grönt skönt till ett eldrött inferno häftiga explosiva färger.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...